Locaties


Naast jullie kleding is een locatie zeer bepalend voor de sfeer en de kleuren van jouw foto's. Hieronder laat ik zien op welke locaties ik graag shoot.

Bij het boeken van een shoot leggen we ook de locatie vast. Hieronder vind je mijn favoriete shootlocaties hier in de omgeving. Uiteraard sta ik ook open voor nieuwe plekjes, bijvoorbeeld een plek dichter bij jullie huis.

Zandvlakte AekingerzandDe zandvlakte van Aekingerzand zijn zeer geschikt voor gezinsshoots, je mag overal lopen en het is er prachtig. Je vind er stukken met hoog gras, water & heide maar de plek staat natuurlijk het meest bekend vanwege de uitgestrekte zandvlakte.


Zandvlakte Bakkeveen


Dit stuk van Bakkeveen bevat naast mooie paadjes tussen de bomen, stukken heide ook een zandvlakte. Het is hier kleiner dan de zandvlakte van Aekingerzand, maar vooral veel knusser. Een echte aanrader, vooral in de zomerperiode om lekker op blote voeten te lopen!

Deze locatie is geschikt voor shoots tijdens het gouden uurtje maar ook 's ochtends is het hier erg mooi en schaduwrijk.


Wijnjeterperschar


Een rustig stukje heide & zandpaden tussen de bomen waar je een prachtige zonsondergang hebt. Er staat mooi hoog gras en soms staat er een gedeelte van het veld onder water. Ik ben hier graag in de maanden februari & maart.Bos BeetsterzwaagEen van mijn favoriete plekjes in de herfst! Het is heel divers door het hoge gras, de zandpaadjes door het bos & de prachtige lange steiger over het water. Je kan hier ook buiten het gouden uurtje goed een shoot doen, bijvoorbeeld wat vroeger op de ochtend of begin van de avond.

Broerekerk

De perfecte binnenlocatie! Beschut tegen de wind & regen maar natuurlijk ook prachtig met een mooi zonnetje! Ook hier veel verschillende fijne plekjes om te fotograferen.