Zwangerschaps

shoot

Niks is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit. Wil je graag mooie foto’s van je zwangerschap? Een zwangerschapsshoot kan op een mooie locatie buiten plaatsvinden tijdens het gouden uurtje, maar een knusse, persoonlijke shoot bij je thuis is ook prachtig. Je kan de shoot alleen doen, met je gezin of samen met je partner. Ik zorg voor een afwisseling in foto’s. 

Zodra je weet dat je zwanger bent en je wilt een fotoshoot doen, mag je me een mailtje sturen. De beste tijd om foto’s te maken is wanneer je tussen de 29 en 33 weken zwanger bent

Fotografie Feddema-72.jpg
Fotografie Feddema-11.jpg

Newlife 

shoot

Het cliché is waar..kleintjes worden zo snel groot. Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om foto's te hebben van de tijd waarin ze nog zo klein zijn. Ben je in verwachting en wil je graag mooie foto's wanneer de kleine geboren is?
Je kunt kiezen voor een lifestyle shoot bij je thuis maar het is ook mogelijk om buiten in een mooie omgeving foto's te maken. 
Tijdens de shoot laten we ons leiden door de baby. Als het nodig is kan er tussendoor gerust gevoed of verschoont worden, geen probleem, zolang jullie kleintje maar tevreden is! 
Ik leg jullie graag als gezin vast, maar zal ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details.

Wanneer jullie een New life shoot bij mij boeken plan ik de uitgerekende datum in mijn agenda. Zodra de baby is geboren nemen jullie contact met mij op en plannen we een datum in die voor ons beide past in onze agenda. Een New life shoot word gepland in de eerste 3 weken na de geboorte van het nieuwste gezinslid.

Het is uiteraard ook mogelijk om een shoot te doen als je baby al een aantal maanden oud is. Super leuk, want dan heb je ook meer interactie samen. Stuur me vooraf even een mailtje om te vragen wanneer de beste tijd is. 

Zwangerschaps

shoot

Niks is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit. Wil je graag mooie foto’s van je zwangerschap? Een zwangerschapsshoot kan op een mooie locatie buiten plaatsvinden tijdens het gouden uurtje, maar een knusse, persoonlijke shoot bij je thuis is ook prachtig. Boudoir-achtige foto’s ook prachtig! Hoeft niet, maar kan zeker. Je kan de shoot alleen doen, met je gezin of samen met je partner. Ik zorg voor een afwisseling in foto’s. 

Zodra je weet dat je zwanger bent en je wilt een fotoshoot doen, mag je me een mailtje sturen. De beste tijd om foto’s te maken is wanneer je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent

scroll

Fotografie Feddema-72.jpg

Familie

shoot

Een ongedwongen familiesessie op een mooie locatie in de natuur tijdens het gouden uurtje of misschien wel een lifestyle gezinssessie bij je thuis. Jullie hoeven niet te poseren, jullie mogen lekker quality time met elkaar hebben en ik leg de mooiste momenten voor jullie vast. Vooraf bespreken we je wensen wat betreft de locatie.

Fotografie Feddema-81.jpg
Fotografie Feddema-1.jpg

Moederdag mini

shoots

Gestylde mini shoots.

• 30 minuten shoot

• Locatie 

• Datum april 2022

Voeg me toe aan de mailing: info@fotografiefeddema.nl

Graan mini

shoots

Gestylde mini shoots tussen het graan.

• 20 minuten shoot
• Locatie Burum ( eigen terrein )
• Datum juli, augustus 2022

Voeg me toe aan de mailing: info@fotografiefeddema.nl

Fotografie Feddema-24.jpg
Fotografie Feddema-1.jpg

Winter mini

shoots

Gestylde mini shoots in winter setting

• 20 minuten shoot
• Locatie Broerekerk Bolsward
• Datum zondag 7 & zondag 14 november  2021
= VolVoeg me toe aan de mailing: info@fotografiefeddema.nl

Prijzen fotoshoots 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een fotoshoot. Ik leg met alle liefde jullie connectie en de fijne momenten tussen jullie vast. Ik besteed veel zorg en aandacht aan de foto's die ik maak en bewerk. Bij het boeken van een fotoshoot ontvang je het volgende:

• 1 - 2 uur fotografie.

• Kosteloos gebruik van een klantengarderobe met jurken (hoeft niet, mag wel).
• 30 foto’s in hoge resolutie in een online gallery. 
• Je mag zelf jouw favoriete foto’s selecteren.

• De fotoshoots zijn voor 1 tot 5 personen. Extra personen: €15.- p.p.
 • Je ontvangt de factuur na het reserveren van de datum. 
  • genoemde prijs is inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten buiten Oenkerk
(0,25 cent per kilometer). 

€ 130,-

*voor de mini shoots hanteer ik andere prijzen.