ZWANGERSCHAP-, NEWLIFE & GEZIN


Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een fotoshoot. Ik leg met alle liefde jullie connectie en de fijne momenten tussen jullie vast. Ik besteed veel zorg en aandacht aan de foto's die ik maak en bewerk.

pakketen zijn inclusief:


• 1 - 1,5 uur fotografie

• Gebruik van klantengarderobe

• Kies zelf je favorieten in een online gallerij

• Binnen 3 weken geleverd

Binnen 3 weken na afloop van de fotoshoot ontvang je een keuze gallerij met ongeveer 50 tot 70 foto's. Wanneer je de keuze gallerij hebt ontvangen, maak je de keuze uit een van de onderstaande pakketten.


De genoemde prijs is inclusief 21% BTW en reiskosten.

Het is ook mogelijk om losse foto's bovenop je pakket te kiezen. Dit is €5.- per foto. 

Prijs pakketten

01. MINI STORY


25 foto’s

€ 195,-

02. FULL STORY


35 foto’s

€ 245,-



03. COMPLETE STORY

55 foto’s

€ 295,-

( 10 extra foto's! )


Veelgestelde vragen


Wanneer ontvangen wij onze foto's?

Binnen 3 weken na de shoot ontvang je een link naar een online galerij waar minimaal 60 beelden in staan. Jullie kiezen hier jullie favoriete foto's. Hierna mogen jullie een keuze maken uit mijn 3 pakketten, foto's los bij kopen kan natuurlijk altijd voor €5,- per stuk. Als jullie de favoriete foto's hebben gekozen met de hartjes rechts boven stuur ik de foto's zo snel mogelijk op!


Wanneer moet ik een shoot boeken?

Mijn agenda loopt altijd snel vol. Dit komt mede omdat ik maar parttime fotografeer. Wil jij dus zeker zijn van een plekje adviseer ik minimaal 3 maanden van te voren te reserveren. Dus ook al weet je bijvoorbeeld pas net dat je zwanger bent, stuur gewoon een berichtje dan zet ik jullie in mijn agenda!


Wat gebeurt er als we ziek zijn?

Wanneer je een shoot bij mij boekt verwacht ik dat je wil dat deze doorgaat. Helaas is er soms sprake van overmacht. Zowel jij als klant als ik als fotograaf kan ziek worden. Dan verplaatsen we de shoot naar een ander moment.